АКСЕСОАРИШЕВНИ МАШИНИГЛАДАЧНА ТЕХНИКАИГЛИПРИСПОСОБЛЕНИЯНОЖИЦИКРЕДИМАТЕРИАЛИРОЛЕТКИ И САНТИМЕТРИ

НОВИ ПРОДУКТИ

ДЕБЕЛИНА 4мм, РАЗТЕГЛИВОСТ 13%, РОЛКА - 250м

ШНУР ПОЛИЕСТЕР - 00413

ДЕБЕЛИНА 4мм, РАЗТЕГЛИВОСТ 13%, РОЛКА - 250м
ЦЕНА: 17.50 лв.
ЦВЯТ:
Количество
ЗА ШЕВНА МАШИНА ПРАВ ШЕВ  ,,BROTHER"

БРЕМЗА

ЗА ШЕВНА МАШИНА ПРАВ ШЕВ ,,BROTHER"
ЦЕНА: 15.00 лв.
Количество
ЗАКОПЧАЛКА, РАЗМЕР 55/15 мм

ЗАКОПЧАЛКА - 9234

ЗАКОПЧАЛКА, РАЗМЕР 55/15 мм
ЦЕНА: 2.60 лв.
ЦВЯТ:
Количество
ЗАКОПЧАЛКА, РАЗМЕР 70/19 мм

ЗАКОПЧАЛКА - 8461

ЗАКОПЧАЛКА, РАЗМЕР 70/19 мм
ЦЕНА: 3.20 лв.
ЦВЯТ:
Количество
ЗАКОПЧАЛКА ЗА ЧАНТА, РАЗМЕР 30 мм

4575

ЗАКОПЧАЛКА ЗА ЧАНТА, РАЗМЕР 30 мм
ЦЕНА: 1.70 лв.
ЦВЯТ:
Количество
КОНЕЦ, ПЛЕТЕН, ПАРАФИНИРАН ЗА РЪЧЕН ШЕВ, ДЕБЕЛИНА 1.6 мм; 250 м
KORD

00042

КОНЕЦ, ПЛЕТЕН, ПАРАФИНИРАН ЗА РЪЧЕН ШЕВ, ДЕБЕЛИНА 1.6 мм; 250 м
ЦЕНА: 26.00 лв.
ЦВЯТ:
Количество
Описание
ПРЕДИШНА 1 ... 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 ... 209 СЛЕДВАЩА